Skriv ut från din e-post

Alla använder inte en dator att arbeta med, därför är det nya systemet för kopiatorer utrustat med en funktion att skriva ut från e-post.

Hur gör man?

Att skriva ut från sin e-post är enkelt, det enda man behöver göra är att följa fyra steg.

• Skapa ett nytt e-postmeddelande, som mottagare anger du Utskrift@vingaker.se
  • Lägg till det dokument du vill skriva ut som en bifogad fil
  • Skicka iväg e-posten, det måste skickas från din @vingaker.se adress.
  • Hämta ut utskriften som vanligt i en kopiator genom att logga in med dina inloggningsuppgifter eller med din registrerade tagg.

Om du har problem

Läs igenom dessa punkter innan du kontaktar supporten.

• Ibland tar det tid för e-posten att nå fram till kopiatorn, det kan ta några minuter för den att ladda in filen du bifogat.
  • Du kan inte skriva ut filer som är krypterade, lösenordskyddade eller på annat sätt låsta för andra användare.
  • Du kan bara skriva ut vissa typer av filer, dock ska alla filer som tillhör Office eller PDF filer samt bilder och textfiler fungera att skriva ut.
  • Om något inte fungerar får du ett meddelande tillbaka från systemet med en information, bifoga denna information vid supportförfrågan.
  • Du kan redigera utskriften i kopiatorn genom att markera dokumentet och välja "Alternativ".

Om problemet kvarstår

Kontakta Helpdesk@vingaker.se för support.

Följande information är viktig för felsökning

• Vilken e-post du skickat ifrån
  • Vilket felmeddelande fick du tillbaka från systemet? (E-post)

Support och hjälp

Om du upptäcker något som inte fungerar eller behöver hjälp, kontakta IT-avdelningen på helpdesk@vingaker.se eller 0151-192 00 (endast akuta ärenden).

Sida av 1