Överför data från din gamla mobiltelefon till din nya med Samung Smart Switch

Innan du börjar, se till att din mobilenhet och dess appar har de senaste uppdateringarna. För att uppdatera, följ dessa steg:

1. Gå till Inställningar > Software update/Programvaruuppdatering.
  2. Tryck på Ladda ner och Installera.
  3. Följ anvisningarna på skärmen.

Så överför du information trådlöst från din gamla mobil

Först av allt. Se till att Smart Switch-appen är installerad på båda telefonerna. När det är gjort, placera båda telefonerna nära varandra.

1. Öppna Inställningar och välj Konton och säkerhetskopiering.

2. Tryck på hämta data från gamla enheten & välj om du ska skicka eller ta emot data.
  3. Kontrollera operativsystemet på din gamla telefon och välj en lämplig källa.

4. Välj Trådlöst.
  5. Öppna Smart Switch på din gamla telefon för att ansluta. Tryck sedan på fliken Tillåt för för att tillåta anslutningen på din gamla telefon.
  6. Välj informationen du vill överföra och tryck sedan på fliken längst ner till höger Överför.
  7. När överföringen är klar, tryck på Gå till startskärmen.

8. Klart!

OBS:

Om din gamla telefon inte har Smart Switch installerat så går det att hämta från Play Store om du har Android eller Appstore om du har iPhone.